Een vertrouwde  connectie  
Het Hart Groep Lease en huur
Voordeel van lease of huur is dat geen gebruik gemaakt hoeft te worden van eigen financiŽle middelen. Op deze manier blijft de liquiditeit behouden en kan geprofiteerd worden van de mogelijkheden die Het Hart Groep Lease biedt.

Als ondernemer is het tegenwoordig niet eenvoudig om telecommunicatieapparatuur te leasen of om een financiering te krijgen en voor veel ondernemers kan dit een struikelblok zijn om nieuwe mogelijkheden daadwerkelijk te realiseren.

Een oplossing is dan financial lease van benodigde apparatuur en/of infrastructuur. Men wordt eigenaar waardoor fiscale voordelen ontstaan zoals BTW-, investering- en renteaftrek. Maandelijks wordt een vast bedrag betaald afhankelijk van de investeringswaarde en de slottermijn.

De voordelen om te leasen via Het Hart Groep Lease
• Snel kan men beschikken over de benodigde apparatuur
• Vlotte, eenvoudige procedure met altijd een maatadvies
• Uw organisatie wordt eigenaar van de apparatuur en bepaalt in overleg met ons zelf de looptijd van de lease
• Een minimale investering is nodig waardoor de liquiditeit grotendeels behouden blijft

De praktische voordelen van financial lease t.o.v. operational lease
Men wordt economisch en behoudt de mogelijkheid voor fiscale investeringsaftrek en de BTW van de aanschafwaarde kan direct teruggevorderd worden bij de fiscus. Na de leaseperiode wordt men volledig eigenaar.

Het verschil tussen operational en financial lease
Bij financial lease wordt men eigenaar van het object gedurende de leaseperiode en wordt ook het economische risico genomen zoals onderhoud en schade. Bij operational lease loopt de leasemaatschappij dit economische risico.

Het Hart Groep Lease werkt samen met Het Hart Groep Accountancy en levert alleen maatproducten.