Een vertrouwde  connectie  
Onderhoud
Het Hart Telecom biedt naast individuele ook een 3-tal onderhoudscontracten met verschillende SLA’s oftewel Service Level Agreements

0. Geen onderhoud:
De garantie volgens onze Algemene Leveringsvoorwaarden is van kracht. Zie tarievenlijst op de contactpagina van onze website voor kosten reparatie.

1. Het Hart Basis - onderhoud:
1 x per jaar gratis preventief onderhoud, 25% korting op arbeidsloon en voorrijkosten bij storingen. Kosten vanaf € 25.- per maand per locatie.
Response tijd: binnen 24 uur na melding dient er een aanvang plaats te vinden voor het oplossen van de storing. Duur van het contract is voor onbepaalde tijd en per jaar opzegbaar.

2. Het Hart Triple - onderhoud:
1 x per jaar gratis preventief onderhoud, 25% korting op arbeidsloon en geen voorrijkosten bij storingen en 20% korting op door ons geleverde apparatuur en materialen.
Kosten vanaf € 60.- per maand per locatie.
Response tijd: binnen 8 uur na melding dient er een aanvang plaats te vinden voor het oplossen van de storing. Duur van het contract is maximaal 4 jaar en per jaar opzegbaar.

3. Het Hart Diamond - onderhoud:
2 x per jaar gratis preventief onderhoud. Voor materiaal en arbeidsloon wordt niets in rekening gebracht want wij nemen het gehele risico over.
Kosten afhankelijk van het risicobedrag vanaf € 250.- per maand per locatie.
Response tijd: binnen 4 uur na melding dient er een aanvang plaats te vinden voor het oplossen van de storing. Duur van het contract is maximaal 4 jaar en per jaar opzegbaar.